Category Archives: Uncategorized

Zenei válogatásunkban az elmúlt 30 év külföldi és magyar slágerei mellett a mai top-listás dalok sem hiányoznak. A rádió a 80-as, 90-es évek és napjaink legnagyobb slágereit sugározza. Nagyon sok stílus zenék hallgathatók, így pop, dance, disco, retro, rock és mulatós is.

Elhangzott dalok

Astrone

 • Szerző: Thoma Izabella
  Jelek kísérik az életünket. Számok és betűk, adatok és információk vesznek körül minket születésünk pillanata óta. A neveknek és a jeleknek azonban a közismerten túl sokkal mélyebb, lényegibb olvasatai is vannak. The post Hogyan olvashatunk a jelekben? appeared first on Astronet.hu.
 • Szerző: Thoma Izabella
  A Tarot kártya lapjain látható egyetemes szimbólumrendszer jó lehetőséget kínál mindenkinek a tanulásra és az ősi tudás felidézésére! The post A Tarot kártya titkai (1.rész): Számmisztika appeared first on Astronet.hu.
 • Szerző: Thoma Izabella
  Ezt hozza a hétvége Ipacs Andrea asztrológus szerint! The post A hétvége horoszkópja: július 11-12. appeared first on Astronet.hu.
 • Szerző: astronet
  Nem kell azonnal gyógyszer után nyúlni, számos panaszt saját magunk is enyhíthetünk a következő, egyszerű mozdulatokkal! The post Akupresszúra otthon appeared first on Astronet.hu.
 • Szerző: Thoma Izabella
  Szerb-amerikai fizikus, feltaláló, villamosmérnök, gépészmérnök, filozófus. Életében 146 szabadalmat jegyeztek be a neve alatt. Lássuk, mit mutatnak a számai! The post Nikola Tesla, a zseniális feltaláló appeared first on Astronet.hu.