Category Archives: Uncategorized

Zenei válogatásunkban az elmúlt 30 év külföldi és magyar slágerei mellett a mai top-listás dalok sem hiányoznak. A rádió a 80-as, 90-es évek és napjaink legnagyobb slágereit sugározza. Nagyon sok stílus zenék hallgathatók, így pop, dance, disco, retro, rock és mulatós is.

Elhangzott dalok

Astrone

 • Szerző: Thoma Izabella
  Azt szinte mindenki tudja, hogy milyen ember a nyugati vagy a kínai horoszkóp szerint. Most az is kiderül, hogyan jellemeznek minket a déli kontinens őslakói! The post Mit árul el rólad az ősi ausztrál horoszkóp? appeared first on Astronet.hu.
 • Szerző: Thoma Izabella
  A Holddal való együtt áramlás hozzásegít bennünket egy sikeresebb, természetesebb és harmonikusabb élet megéléséhez. The post A Hold segítő hatásai – Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió appeared first on Astronet.hu.
 • Szerző: Thoma Izabella
  Általános előrejelzés minden csillagjegynek Ipacs Andrea asztrológustól! The post Ezt hozza a hét az asztrológus szerint! – február 17-23. appeared first on Astronet.hu.
 • Szerző: Thoma Izabella
  Ezt hozza a hétvége Ipacs Andrea asztrológus szerint! The post A hétvége horoszkópja: február 15-16. appeared first on Astronet.hu.
 • Szerző: Thoma Izabella
  Február 14-én ünnepeljük a szerelmeseket. Mennyire romantikus a párod? Mivel járhatsz a kedvében? Horoszkópunkból megtudhatod! The post Ezek a legromantikusabb csillagjegyek appeared first on Astronet.hu.