Category Archives: Uncategorized

Zenei válogatásunkban az elmúlt 30 év külföldi és magyar slágerei mellett a mai top-listás dalok sem hiányoznak. A rádió a 80-as, 90-es évek és napjaink legnagyobb slágereit sugározza. Nagyon sok stílus zenék hallgathatók, így pop, dance, disco, retro, rock és mulatós is.

Elhangzott dalok

Astrone

 • Szerző: Kari Szilvia
  Ha te is ezekben a csillagjegyekben születtél, a decemberi horoszkóp szerint sok meglepetést tartogat még neked az év utolsó hónapja. The post 3 csillagjegy decemberben sok örömre számíthat appeared first on Astronet.hu.
 • Szerző: Thoma Izabella
  A Skorpió életében pedig egy olyan esemény jöhet, ami miatt önvizsgálatot tart. Napi horoszkóp következik szerdára. The post Napi horoszkóp 2020. december 2.: a Kosokra rámosolyog a szerencse appeared first on Astronet.hu.
 • Szerző: Kari Szilvia
  Vajon mi vár rád 2021-ben, ha a Kos jelében születtél? A horoszkópból megtudhatod a legfontosabb információkat… The post Kos horoszkóp 2021 – Szerelem, karrier, egészség appeared first on Astronet.hu.
 • Szerző: Thoma Izabella
  A titkolózás most semmiképp sem vezet jóra, válasszuk az őszinteség útját! Napi horoszkóp következik keddre. The post Napi horoszkóp 2020. december 1.: bonyolult viszonyokat jeleznek a bolygók appeared first on Astronet.hu.
 • Szerző: Thoma Izabella
  Netán egyik sem? Paulinyi Tamás pszi-kutató szerint mindannyian képesek vagyunk a telepátiára és a jövőérzékelésre, csak éppen nem vagyunk a tudatásban ezen képességeinknek! The post Ösztönlények vagyunk, vagy a ráció irányít bennünket? appeared first on Astronet.hu.