Category Archives: Uncategorized

Zenei válogatásunkban az elmúlt 30 év külföldi és magyar slágerei mellett a mai top-listás dalok sem hiányoznak. A rádió a 80-as, 90-es évek és napjaink legnagyobb slágereit sugározza. Nagyon sok stílus zenék hallgathatók, így pop, dance, disco, retro, rock és mulatós is.

Elhangzott dalok

Astrone

 • Szerző: Thoma Izabella
  A gén szó a genezisből a teremtésből ered. De vajon tényleg a gének teremtenek és determinálnak minket? The post Gének és morfogének appeared first on Astronet.hu.
 • Szerző: Thoma Izabella
  Ezt hozza a hétvége Ipacs Andrea asztrológus szerint! The post A hétvége horoszkópja: szeptember 26-27. appeared first on Astronet.hu.
 • Szerző: Thoma Izabella
  Az emberek szívesen rajzolgatnak unalmas értekezleteken vagy épp telefonálás közben – mintegy feszültséglevezetésként. Ezek jelentésének járunk utána. The post Árulkodó firkák – mivel van tele a jegyzetfüzeted? appeared first on Astronet.hu.
 • Szerző: astronet
  Van, aki "a bolhából is elefántot csinál", más a legnagyobb higgadtsággal veszi az akadályokat. Rád mi a jellemző? The post A Kos laza, az Oroszlán imád drámázni – és te hogyan kezeled a problémákat? appeared first on Astronet.hu.
 • Szerző: Thoma Izabella
  A telefonközpont és a telefonhírmondó, a rádió feltalálója. Lássuk, mit mutatnak a számai! The post Puskás Tivadar: erős szellemi számok, csalhatatlan ösztönökkel appeared first on Astronet.hu.