Astrone

 • Szerző: Thoma Izabella
  A reiki kezelés, mint energiagyógyászati módszer, sok emberben szkeptikus érzéseket ébreszt. Azonban Magyarországon elvégeztek egy olyan kísérletet, ahol aurafotóval és biorezonanciás vizsgálattal láthatóvá válik az egyértelmű eredmény. The post Kísérletben vizsgálták a reiki kezelés hatását appeared first on Astronet.hu.
 • Szerző: Thoma Izabella
  Színekkel, szimbólumokkal és a szabályosan ismétlődő motívumokkal jellemezhetjük leginkább a mandalákat, melyek segítenek jobb hangulatot és kedvezőbb energiát hozni az életünkbe. The post Ragadj ecsetet a harmóniáért, készíts saját mandalát! appeared first on Astronet.hu.
 • Szerző: Thoma Izabella
  Az asztrológia szerint az élet felosztható 7 éves ciklusokra. Mi a feladatod a jelenlegi periódusban? The post Te melyik asztrológiai életszakaszban jársz? appeared first on Astronet.hu.
 • Szerző: astronet
  Stresszhatásoknak mindannyian ki vagyunk téve, ám ezekre az alkatunknak megfelelően reagálunk! The post Jin, vagy jang – Te hogyan kezeled a stresszt? appeared first on Astronet.hu.
 • Szerző: Thoma Izabella
  Régóta tudjuk, hogy ez az égitest hatással van a természetre, gondoljunk csak az ár-apály változására, vagy a női test ciklusaira. A holdállásból az is kiderül, éppen mire érdemes fókuszálni az életünkben! The post A Hold útja a 12 csillagjegyben – hogyan hat ránk ez az égitest? appeared first on Astronet.hu.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük